DOLIJAO KRIŽEVAČKI KRIMINALAC Ukrao dvije motorne pile i pokušao provaliti u parkirani automobil

Policija je danas priopćila kako je dovršeno 'kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom rođenim 1978. godine s križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i pokušaja teške krađe'


Autor: podravski.hr — 27.03.2013. / 15:38 Crna kronika

Ilustracija/Osumnjičeni za razbojstvo završili su u pritvoru

KRIŽEVCI – Otkriven je križevački kriminalac (35) koji je ukrao dvije motorne pile i pokušao provaliti u parkirani automobil, ali odustao je nakon što su primijećene njegove noćne aktivnosti.
Policija je danas priopćila kako je dovršeno “kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom rođenim 1978. godine s križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i pokušaja teške krađe”. Sumnja se da je tijekom noći pokušao provaliti u parkirani fiat, vlasništvo udruge iz Križevaca, no odustao je od toga, te je iz otključane radionice otuđio dvije motorne pile, oštetivši vlasnika Ž. K. iz Križevaca za 3000 kuna.
Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela, protiv osumnjičenika je podnesen poseban izvještaj Općinskom državnom odvjetništvu te je završio u pritvoru.