Dom zdravlja: Liječnici će uzimati samo hitne slučajeve

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Kako su priopćili iz županije, iz Doma zdravlja, odnosno liječnici će uzimati pacijente samo za hitna zdravstvena stanja. Stoga, pacijenti bi naredna dva tjedna trebali prvo kontaktirati telefonom liječnika obiteljske medicine, stomatologa, ginekologa ili pedijatra o svom zdravstvenom stanju te dogovoriti oko potrebe posjeta ordinaciji.

Isto se odnosi i za odgodu dolaska u Medicinsko-biokemijski laboratorij u Križevcima i Đurđevcu, kao i kabinete fizikalne terapije gdje pacijenti pohađaju iste. Stoga, odgađaju se pregledi naredna dva tjedna.

Foto Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sportsko natjecanje za djecu i roditelje

U sklopu Dječjeg tjedna održano je sportsko natjecanje „Najbolji tim u gradu“ u organizaciji Grada Križevaca, Zajednice športskih udruga Križevci i Društva športske rekreacije Križevci.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI