Donosimo raspored cijepljenja: Sedam punktova u 10 dana!

U županijskom Stožeru ističu kako je ohrabrujuća činjenica da interes za cijepljenjem raste te je sve više onih koji se dolaze cijepiti na punktove kojih će u idućih 10 dana biti čak sedam. 

-U našim gradovima u županiji organizirat ćemo sedam punktova u idućih deset dana. Naravno da ne možemo odmah procijepiti sve, cilj nam je do kraja godine procijepiti još 40 tisuća ljudi,  a trenutno smo na 53 posto procijepljenosti osoba starijih od 18 godina. Cjepiva ima, no potrebno je strpljenje jer je to veliki organizacijski zahvat koji iziskuje velik broj liječnika koji će cijepiti. Osim na punktovima, cijepiti se može i kod liječnika obiteljske medicine. Apeliram na kolege da cijepe svoje pacijente u ordinacijama  i na taj način nam pomognu jer punktovi i  ordinacije moraju biti u sinergiji kako bi sve išlo još brže – napomenula je ravnateljica županijskog HZJZ-a dr. Draženka Vadla.

Što se tiče najavljenih punktova za cijepljenje protiv koronavirusa, oni će biti organizirani prema sljedećem rasporedu:

  • u Križevcima (dvorana Osnovne škole Lj. Modeca): petak  12.11., ponedjeljak 15.11., petak 19.11 u terminu od 14 do 18 sati;
  • u Đurđevcu (dvorana Strukovne škole Đurđevac): utorak 16.11. u terminu od 14 do 18 sati;
  • u Koprivnici (dvorana Srednje škole Koprivnica) u subotu 13.11. u terminu od 8 do 12 sati, u srijedu 17.11. u terminu od 14 do 18 sati te u subotu 20.11. u terminu od 8 do 12 sati.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI