Dopunska izobrazba za pesticide i u Koprivnici

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Poljoprivredni proizvođači, vinogradari i voćari koji žele i dalje koristiti sredstva za zaštitu bilja za profesionalne korisnike, trebaju produžiti valjanost iskaznice za narednih pet godina.

Budući da većini korisnika rok iskaznica za sigurno rukovanje i primjenu pesticida istječe tijekom 2020. godine, Hrvatsko agronomsko društvo kao ovlaštena institucija za provedbu izobrazbe o održivoj uporabi pesticida pravovremeno organizira dopunsku izobrazbu za pesticide.

Izobrazba  se održava u Hlebinama i Dubovici u ponedjeljak 17.veljače, u Koprivničkim Bregima u utorak 18. veljače, u Virju u srijedu 19. veljače, u Peterancu u petak 21. veljače, u Rasinji u ponedjeljak 24. veljače i u Drnju 25. veljače. Kako bi se približilo proizvođačima, izobrazbe se održavaju u društvenim domovima u pojedinim mjestima i počinju u 17 sati. Informacije o svim izobrazbama mogu se dobiti u pojedinim općinskim uredima.

Nakon mnogih upita organizira se izobrazba i u Koprivnici u Hotelu Podravina u srijedu 19. veljače u 17 sati, a prijave se primaju na tel. 091/8924-219.

Predviđeno trajanje izobrazbe i polaganje ispita je tijekom istog dana.

Cijena iznosi 200,00 kn (uključeno minimalno 5 sati izobrazbe, radni materijali, polaganje ispita, potvrda o položenom ispitu i iskaznica) osim mještana općina Mali Bukovec, Veliki Bukovec, Podravske Sesvete i grada Ludbrega koji uplaćuju 100,00 kn, a Općine Drnje 160,00 kn (iznosi umanjeni radi subvencije). Ostale općine i gradovi će se eventualno uključili u sufinanciranje nakon izobrazbe u skladu s mogućnostima. Isti iznos polaznici mogu uplatiti prije izobrazbe na žiro-račun: HRVATSKO AGRONOMSKO DRUŠTVO, IBAN: HR79 2340 0091 1100 2373 9, model: HR00, poziv na broj: OIB polaznika

Uvjeti za dopunsku izobrazbu su završena osnovna izobrazba za održivu uporabu pesticida.

Potrebna upisna dokumentacija je preslika osobne iskaznice, preslika potvrde o položenom ispitu iz osnovne izobrazbe ili preslika iskaznice za sigurno rukovanje i primjenu pesticida, za korisnike koji nisu položili osnovnu izobrazbu putem Hrvatskog agronomskog društva i preslika svjedodžbe/diplome o stečenom obrazovanju ili drugog odgovarajućeg dokumenta, dokaz o uplati (kopija uplatnice ili potvrda o uplati preko internet-bankarstva). Dokumentacija se može predati na dan izobrazbe.

Za korisnike koji još nemaju osnovnu izobrazbu za pesticide u trajanju od 15 sati, cijena je 370,00 kn, a prijave se primaju na tel. 091/8924-219.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Đurđevački školarci uživali u aerobiku

Gradska knjižnica Đurđevac i tijekom ovog ljeta provodi radionice za osnovnoškolce. Ljetna druženja otvorila je radionica aerobika pod vodstvom fitness-trenerice Ivane Domišljanović. Školarci su uspješno

  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

  • Pročitaj sljedeće...

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI