Dora Lovrinović najbolja u državi, ostali odlični na prvenstvu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na prvenstvu Hrvatske u višebojima održanom proteklog vikenda u Čakovcu, natjecateljica Koprivnice Dora Lovrinović osvojila je naslov prvakinje države u troboju za limačice, a svoj je odličan rezultat podebljala i s dva prva mjesta u Hrvatskoj atletskoj ligi Sjever u utrci na 60 metara i skoku u dalj. Natjecateljice i natjecatelji Atletskog kluba Koprivnica imali su odlične nastupe u trećem kolu Hrvatske atletske lige sjever.

Prva mjesta osvojili su Jakov Jurić (klupski rekord u vortexu), Ivan Bebek, Iva Mikulec, Tea Šaško, Tena Šaško i Petar Slavinić. Druga mjesta osvojili su Jakov Jurić, Tea Šaško, Gabrijel Vedriš, Janko Suton, Tija Požgaj, Zara Rupčić, a treća mjesta Laura Babić, Tena Šaško, Luka Kolonić i Krsto Blažinec. Štafeta 4×300 m u sastavu: Bebek, Petrić, Jurić i Kvaternik osvojila je prvo mjesto, a štafeta limačica 4×60 m osvojila je peto mjesto.

Štafeta limača na 4×60 m u sastavu: Niko Karas, Petar Slavinić, Krsto Blažinec i Luka Kolonić osvojila je drugo mjesto. Još su nastupili Ivana Cenko, Jana Salajec i Josipa Mikulec, Niko Karas, Šimun Štefičar, Tino Korošec i Matej Požgaj, Lukas Petrić, Luka Kvaternik, Melani Vrbnjak i Anja Slavinić.

FOTO Klupska Arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI