Doselili u Repaš iz centra Zagreba pa doživjeli nešto što je u metropoli nevjerojatno

Podravski list profile

Milena i Mijo Sabolić iz Repaša, mjesta u općini Molve, doselili su se  prije više godina u ovo malo prekodravsko mjesto iz centra Zagreba. Ovdje su oformili novi život, a od ove godine njihova okućnica bogatija je za tri nova člana.

– Prije četiri godine vidjeli smo da rode nadlijeću banderu pokraj naše kuće. Odmah smo pozvali HEP da postave košaru kako bi mogle saviti gnijezdo. Gospodin Zlatko Robotić iz HEP-a bio je vrlo susretljiv i košara je postavljena, a evo ovog proljeća nakon četiri godine prvi smo put primijetili da naše rode imaju male, i to tri mlade rode koje su se udobno smjestile u gnijezdo – veli Milena.

Kako kaže, drago joj je da osim kokoši i dva psa ima i tri mlade rode stare nešto više od mjesec dana.

– Neizmjerno mi je drago da su se konačno izlegle mlade rode jer takvo nešto u Zagrebu nisam mogla vidjeti, a kamoli da bih imala tik do svoje kuće. Želim zahvaliti i gospodinu Robotiću koji je pomogao da imam ovu ljepotu pored kuće – veli Milena.

FOTO Dubravko Vutuc

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti