DOZNAJEMO Hrvatska predsjednica 14. prosinca trebala bi svečano otvoriti Božićnu bajku u Koprivnici

Ured predsjednice bit će smješten u županijskoj zgradi u koprivničkoj Nemčićevoj ulici


Autor: podravski.hr — 01.12.2017. / 10:16 Aktualno

Božićnu bajku lani je otvorila hrvatska predsjednica

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović boravit će 13. i 14. prosinca u Koprivnici, gdje će na dva dana premjestiti svoj ured. Potvrđeno nam je to danas neslužbeno od izvora bliskih županijskim vlastima koji s predsjedničinim protokolom dogovaraju detalje protokola i program boravka.
Ured predsjednice bit će smješten u županijskoj zgradi u koprivničkoj Nemčićevoj ulici, a Grabar Kitarović sa suradnicima želi tih dana posjetiti i Križevce i Đurđevac. Kako se čuje, čelnica države trebala bi otvoriti Choco bar križevačkog društvenog poduzeća Hedona koje izrađuje čokolade.
Kako također neslužbeno doznajemo, postoji velika mogućnost da hrvatska predsjednica otvori koprivničku Božićnu bajku, blagdansku manifestaciju u kojoj će središnje mjesto i ove godine biti gradski park na Zrinskom trgu. Božićna bajka ove se godine otvara u četvrtak, 14. prosinca, a ne u petak kako je prvotno bilo najavljivano. Čini se kako se i gradski protokol prilagodio predsjedničinu boravku u Koprivnici.
Detalji svečanosti otvaranja na pozornici u parku još nisu poznati, ali postoji, dakle, velika vjerojatnost da će tu atraktivnu blagdansku manifestaciju svojim dolaskom uveličati upravo Kolinda Grabar Kitarović. Odlična promidžba Koprivnice i Podravine, u svakom slučaju. (rm)
FOTO: ARHIVA