DOZNAJEMO Motociklist koji je teško stradao u nesreći sinoć hitno prebačen u zagrebačku kliniku. Ima prijelom kralježnice i većine udova

Nakon što mu je stanje stabilizirano u koprivničkoj Općoj bolnici, obavljen je hitni transport u Zagreb


Autor: podravski.hr — 12.09.2018. / 0:30 Crna kronika

Ilustracija / Pješak je teško ozlijeđen (fotografija nema veze s događajem iz teksta)

Motociklist koji je jučer stradao u prometnoj nesreći kod industrijske zone Danica u Koprivnici s teškim je i po život opasnim ozljedama sinoć prebačen u zagrebački Klinički bolnički centar Dubrava.
Kako doznajemo od izvora bliskih liječničkim krugovima, motociklist je zadobio prijelom kralježnice i gotovo svih udova osim desne ruke. Nakon što mu je stanje stabilizirano u koprivničkoj Općoj bolnici, obavljen je hitni transport u Zagreb.
Motociklist je jučer, kako su nam ispričali očevici, bježao policijskom presretaču te je neoprezno i velikom brzinom pretjecao kamion upravo u trenutku dok je iz sporedne ceste prema njemu skrenula vozačica automobila. Motociklist je naglo zakočio, srušio se na asfalt i zajedno s motociklom udario u prednji dio automobila.
Naši izvori bliski istrazi otkrivaju i kako motociklistu to nije prvi put da bježi policiji.
NOVO:
“Jučer, 11. rujna, oko 14.55 sati u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkog sudarili su se motocikl i osobni automobil. Vozač motocikla je ozlijeđen i prevezen u koprivničku bolnicu. Zbog upravljanja motociklom bez registarske pločice prethodno su ga pokušali zaustaviti policijski službenici na Križevačkoj cesti, na što se oglušio i velikom brzinom udaljio u pravcu raskrižja Zagrebačke i Varaždinske ceste čineći niz prometnih prekršaja, gdje je, unatoč crvenom svjetlu semafora, nastavio vožnju u pravcu Ulice Ivana Česmičkog”, priopćila je jutros policija.

FOTO: DUBRAVKO VUTUC