DOZNAJEMO Trudnica koja je nožem ubila partnera prebačena u zatvorsku bolnicu u Zagrebu

U bolnici će biti pod nadzorom jer ima psihičkih tegoba, a termin za rađanje joj je za desetak dana


Autor: podravski.hr — 17.02.2018. / 16:53 Crna kronika

Istražitelji varaždinskog Županijskog državnog odvjetništva stižu na mjesto ubojstva

Slađana Brkić (28), koja je nožem usmrtila nevjenčanog muža Dejana Slivara (46), prebačena je danas iz koprivničke u zagrebačku zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj. Tamo će nastaviti liječenje psihičkih tegoba i čekati porod s obzirom da joj je termin za rađanje za desetak dana. Bit će pod budnom paskom liječničkog osoblja, ali i pravosudne policije s obzirom da je lišena slobode.
Za dijete Slađane Brkić pobrinuo se koprivnički Centar za socijalnu skrb koji ga je smjestio u udomiteljsku obitelj, a o troje Dejanove djece brinut će se njihov stric, brat ubijenoga, poznati koprivnički mesar.
Dejan Slivar (46), samohrani otac troje maloljetne djece, veteran Domovinskog rata i poznati poljoprivrednik i poduzetnik iz Gole, ubijen je u četvrtak poslijepodne, oko 16.30 sati, u obiteljskoj kući u Goli, dotad mirnome mjestu u Prekodravlju. Partnerica ga je ubila, navodno u naletu bolesne ljubomore, pred četvero malodobne djece koja su tog časa bila u kući. Zadala mu je nekoliko uboda kuhinjskim nožem u vrat i prsa. Nije imao šanse preživjeti. (ke)
FOTO: NIKOLA WOLF