Dr. GORDANA SLAVETIĆ POTVRDILA: Imam previše posla, odustajem od kandidature za zamjenicu gradonačelnika

Odustajanje dr. Slavetić iznenadilo je Gradski odbor koji će, prema riječima predsjednice dr. Karmen Antolić, pokušati iznjedriti drugog kandidata


Autor: podravski.hr — 06.02.2013. / 15:46 Aktualno

KOPRIVNICA – Dr. Gordana Slavetić (HSS), šefica Hitnog bolničkog odjela, potvrdika je da je odustala kandidature za zamjenicu gradonačelnika na svibanjskim izborima u koaliciji s HDZ-om, a večeras će se na Predsjedništvu Gradskog odbora HSS-a raspravljati o novom kandidatu.

– Imam previše profesionalnih obaveza, radim svaki drugi dan, imat ćemo godišnjicu odjela i još niz drugih aktivnosti me čeka pa se ne bih stigla još i time baviti – potvrdila je dr. Slavetić svoje odustajanje.

Hoće li biti kandidatkinja na gradskoj ili županijskoj listi, s obzirom da se u HSS-u govori da na nju ozbiljno računaju u županijskim strukturama, rekla je da to još ne zna.

– O tome nismo razgovarali i ne znam da li netko računa sa mnom ili ne – kazala je dr. Slavetić.

Ona je pismo o odustajanju od kandidature uputila dr. Karmen Antolić, predsjednici koprivničkog HSS-a koja je odmah sazvala Predsjedništvo u potrazi za novim kandidatom.

– Ovo nas je zateklo i nismo razmišljali o rezervnom kandidatu. Večeras ćemo pokušati iznjedriti nekog novog – rekla je dr. Antolić te navela kako će nakon Predsjedništva konačnu odluku o drugom kandidatu donijeti Gradski odbor HSS-a.

Koprivnički HSS podržao je HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Koprivnice Ernesta Forjana, čiji će kandidat za zamjenika biti Marijan Lisjak, također HDZ-ovac, a sada se čeka novi kandidat za zamjenika iz redova koalicijskog partnera HSS-a. (as)