Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Dragica: Blaž je bio jako romantičan pa me vrlo brzo osvojio

Dragica (69) i Blaž (72) Pandur iz Kozarevca, naselja na području općine Kloštar Podravski, u društvu obitelji proslavili su 50. godišnjicu braka. Za zlatni pir obnovili su bračne zavjete i prisjetili se kako je njihovo prijateljstvo u mladenačkim danima preraslo u ljubav.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Bili smo susjedi pa se poznajemo od malih nogu. Čehane perja, zabave i razna druženja još su nas više zbližili i vrlo brzo smo shvatili da se odlično slažemo i da smo zapravo stvoreni jedno za drugo – priča nam Blaž Pandur.

Dragica nam je otkrila da joj je Blaž na zabavama uvijek priređivao razna romantična iznenađenja kojima je osvojio njeno srce.

– Blaž je bio moja simpatija još od školskih dana i mojoj sreći nije bilo kraja kad me zaprosio – kaže Dragica Pandur.

Svih 50 godina zajedničkog života, ističu Dragica Blaž, obilježilo je međusobno razumijevanje. To je i ključno, kažu oni, u braku, kao i u nedaćama koje nosi život.

– U svakoj nedaći našli smo i nešto pozitivno, a kompromisom smo rješavali sve probleme. Bez takvog načina nema ni sreće u braku bez obzira na silnu ljubav – kaže Dragica Pandur.

Ponosni su na kćeri Jasnu i Sanju te sina Marijana, a sad najviše uživaju u druženjima s unucima Davidom, Domagojem, Josipom, Nikom i Lucijom te praunukom Mei. I zdravlje ih dobro služi za njihovu životnu dob pa se još uvijek bave i voćarstvom.

– Sin Marijan preuzeo je gospodarstvo, ali mi mu pomažemo onoliko koliko možemo. Uživamo i u ovoj trećoj životnoj dobi, a ljubav naših najmilijih daje nam snagu za svaki novi dan – zaključio je Blaž Pandur.

FOTO Privatan album

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI