Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Dragica policajce gađala klipovima kukuruza, jednog opalila nogom

Nakon podignute kaznene prijave i provedene istrage, koprivnički su tužitelji podignuli kaznenu prijavu protiv Dragice (51) koju terete za napad na policijske službenike.

Kako se navodi u optužnici, Dragica se 1. rujna prošle godine u Jagnjedovcu okomila na policajce koji su intervenirali spram nje. Policiju je pozvao mještanin Jagnjedovca koji ju je optužio da ga napada.

Nakon obavljene intervencije, divlja je Dragica vikala na koprivničke policajce Kristijana i Vanju koji su odlazili iz kuće.

– Đubrad jedna policijska, j****e si mater kreteni – galamila je Dragica na policajce i pritom ih gađala klipovima kukuruza.

Policajci su joj zatim rekli da će je privesti u prostorije policije zbog prekršaja koje je počinila, a policajac Vanja Dragicu je primio za ruku kako zbog alkoholiziranosti ne bi pala po stubama. Dragica je nakon toga rukama uhvatila policijskog službenika za kosu i počela ga čupati, a zatim je sama od sebe klonula na tlo.

Policajci su je zato uhvatili za ruke i noge i tako prenijeli preko stuba i polegli na tlu, a ona se ‘zritavala’ i pritom policajca Vanju udarila po gornjem dijelu njegovih nogu.

Zbog kaznenog djela za kojeg je prijavljena, prijeti joj od šest mjeseci do pet godina zatvora. Okrivljena Dragica zaista je ‘posebna’ žena i o njoj smo nekoliko puta izvještavali u Podravskom listu. Možda najpoznatiji slučaj u kojem je sudjelovala bilo je protupravno oduzimanje slobode bogatog nasljednika iz Australije kojem je branila da viđa svoju obitelj iz križevačkog kraja. No, premda je tijekom postupka bilo jasno kako je zanima samo njegov novac, sud ju je oslobodio krivnje.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI