Dragutin nije zadovoljan: Nakon svake fizikalne terapije sve mi je gore

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Dragutin Denžić (60) u četvrtak se biciklom vraćao kući od liječnika u Legradu. Preko upravljača bicikla prebacio je štaku bez koje ne može hodati i lagano je „pedalirao“ prema svom Malom Otoku. Kaže, lakše mu se kretati na biciklu nego pješice jer hodajući trpi velike bolove, a nije mu lako ući ni u automobil, pa je bicikl najbezbolnije rješenje.

– Moram operirati desni kuk i čekam već godinu dana. Sve je to ‘otišlo’ na poljoprivredi – kazuje.

Uskoro ga opet očekuje kontrola i snimanja kod doktora, a onda će možda nešto više znati kad bi mogao na operaciju bez koje neće moći izdržati bolove. Veli, muči ga i štitnjača i boji se da će i to morati operirati.

– Dugo se čeka na preglede. Za štitnjaču moram ići u listopadu i sve se bojim da mi budu rekli da opet moram obaviti razna snimanja jer mi nalazi budu prestari – kaže Dragutin Denžić.

Muči ga i kičma, koljeno, zapravo, cijela mu je noga loše. Probao je i s fizikalnim terapijama, ali veli da je poslije toga još bilo gore nego prije.

– U studenom bih morao opet na terapije, ali ne znam kakva korist. Što će mi pomoći voda i bazen kad je sve to strgano i izrabljeno. Pitao sam doktora za injekcije protiv bolova, pa mi nije odobrio. Dvaput sam bio na terapijama i još mi je poslije bilo gore. Dok sam prvi put došao, hodao sam. Drugi put sam već malo počeo šepati, a bojim se da poslije ovih trećih slijede kolica. Meni može pomoći jedino operacija i nadam se da ću je brzo dočekati – zaključio je Dragutin Denžić.

Foto Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI