Dragutin nije zadovoljan: Nakon svake fizikalne terapije sve mi je gore

Podravski list profile

Dragutin Denžić (60) u četvrtak se biciklom vraćao kući od liječnika u Legradu. Preko upravljača bicikla prebacio je štaku bez koje ne može hodati i lagano je „pedalirao“ prema svom Malom Otoku. Kaže, lakše mu se kretati na biciklu nego pješice jer hodajući trpi velike bolove, a nije mu lako ući ni u automobil, pa je bicikl najbezbolnije rješenje.

– Moram operirati desni kuk i čekam već godinu dana. Sve je to ‘otišlo’ na poljoprivredi – kazuje.

Uskoro ga opet očekuje kontrola i snimanja kod doktora, a onda će možda nešto više znati kad bi mogao na operaciju bez koje neće moći izdržati bolove. Veli, muči ga i štitnjača i boji se da će i to morati operirati.

– Dugo se čeka na preglede. Za štitnjaču moram ići u listopadu i sve se bojim da mi budu rekli da opet moram obaviti razna snimanja jer mi nalazi budu prestari – kaže Dragutin Denžić.

Muči ga i kičma, koljeno, zapravo, cijela mu je noga loše. Probao je i s fizikalnim terapijama, ali veli da je poslije toga još bilo gore nego prije.

– U studenom bih morao opet na terapije, ali ne znam kakva korist. Što će mi pomoći voda i bazen kad je sve to strgano i izrabljeno. Pitao sam doktora za injekcije protiv bolova, pa mi nije odobrio. Dvaput sam bio na terapijama i još mi je poslije bilo gore. Dok sam prvi put došao, hodao sam. Drugi put sam već malo počeo šepati, a bojim se da poslije ovih trećih slijede kolica. Meni može pomoći jedino operacija i nadam se da ću je brzo dočekati – zaključio je Dragutin Denžić.

Foto Nikola Wolf

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti