DRAMA KOD KRIŽEVACA Sat vremena izvlačili teško ozlijeđenog vozača cisterne

Tijekom slijetanja težina cisterna je sletjela u jarak i betonsku ogradu nakon čega je pritisnula kabinu kamiona u kojoj je teško ozlijeđeni vozač ostao prikliješten


Autor: podravski.hr — 14.05.2013. / 9:04 Crna kronika

ŠKRINJARI – Vozač cisterne piva zagrebačkih oznaka, teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila na državnoj cesti u Škrinjarima nedaleko od Svetog Ivana Žabnog.

Kako smo doznali od koprivničke policije, 39 – vozač vozač teretnjaka zbog neprilagođene brzine, jučer, oko 18:30 sati sletio je izvan kolnika. Tijekom slijetanja cisterna je sletjela u jarak i betonsku ogradu nakon čega je pritisnula kabinu kamiona u kojoj je teško ozlijeđeni vozač ostao prikliješten.

U dramatičnoj akciji spašavanja sudjelovali su svi koji su mogli pomoći. Križevački vatrogasci, policajci, djelatnici Hitne pomoći i brojni mještani. Nakon gotovo sat vremena, spasitelji su vozača uspjeli izvući kako bi ga liječnici Hitne pomoći imobilizirali i prebacili u bolnicu.

Prema posljednjim informacijama teško je ozlijeđen, no njegovo stanje nije opasno po život.

Očevid su obavili križevački policajci, a zbog prometne nesreće državna cesta u između Hagnja i Svetog Ivana Žabnog do 22 sata bila je zatvorena za sav promet koji je preusmjeravan preko Križevaca.

IZVJEŠTAVA MARCEL KOVAČIĆ