Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Drama na kolodvoru! Muškarac ostavio torbu, rekao da je unutra bomba i otišao

Novo!!!

19.30.

Policija je vrlo brzo pronašla odgovornog za ovaj incident. Kako doznajmo isti je otišao na pivo u obližnji ugostiteljki objekt. Interventni policajci su po opisu djelatnice HŽ odmah prepoznali sumnjivca te kako nam govore očevici svladali ga u nekoliko sekundi te ga priveli. Također kako izgleda policajci su odnijeli sumnjivu torbu, koja se više ne nalazi na kolodvoru, a daljnjom istragom utvrdit će se sadržaj torbe i identitet muškaraca.

Policija je izuzele torbu sumnjivog sadržaja

18.50

Prava drama odvija se upravo na koprivničkom željezničkom kolodvoru. Kako doznajemo od našeg reportera na licu mjesta, nepoznati je čovjek ušao u zgradu kolodvora te djelatnici na šalteru rekao da uz sebe ima bombu i da će ju aktivirati. Kako nam je kazala prestrašena djelatnica, muškarac je ušao u zgradu kolodvora i odmah počeo galamiti.

– Govorio je engleski, i jako vikao. Rekla sam mu da se mora smiriti jer ću u suprotnom zvati policiju. Tada je rekao: Dobro ja odlazim,a tebi ostavljam bombu! Nakon toga je na pod odložio torbu i izašao iz zgrade – rekla nam je zaposlenica HŽ-a, koja je bilo vidno potresena.

Policija je evakuirala zgradu kolodvora, a kako doznajmo na terenu je posebna policijska jedinica , koja mora utvrditi, radi li se zaista o eksplozivnoj napravi ili ne. Također policija intenzivno traga za nepoznatim muškarcem, koji je iznio ove prijetnje.

Uskoro opširnije!

Foto/Video: Nikola Wolf

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI