Drama u centru Koprivnice: Interventna policija s palicama uletjela u poštu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Oko 17:15 sati prava drama odvijala se u središtu Koprivnice. Policijski službenici primili su dojavu o nasilju u poslovnici Hrvatske pošte na Florijanskom trgu. Doletjeli su pod ‘rotirkama’ i uključenim sirenama službenim ford focusom, a iz automobila su iskočila dvojica policijskih službenika.

Sam natpis na njihovim leđima “interventna policija” i činjenica da su nakon izlaska iz automobila izvukli svoje palice i utrčali u poštu posebno je uznemirila građane koji su nijemo promatrali što će se dogoditi. Na kraju, dogodilo se baš ništa.

Policajci su ispitali što se dogodilo i začas otišli natrag u postaju. Dijana Žagar iz PU koprivničko-križevačke kazala nam je kako su policijski službenici postupali prema dojavi o tučnjavi u središtu Koprivnice i više od toga nije mogla reći jer je sve bilo u fazi provjeravanja dojave. 

U razgovoru s građanima doznali smo kako je, čini se, cijelu strku napravila jedna gospođa kojoj je sumnjiv bio jedan čovjek u pošti.

– Kada je policija stigla, mislili smo da je pošta opljačkana. Ti mladi policajci, kao od stijene odvaljeni potrčali su unutra i jurišali sa isukanim pendrecima i stvarno smo se prepali. A, na kraju od svega ništ, ispada da si je neka ženica umislila nekaj kaj nije bilo. Čula sam da je albanske radnike na zgradi prijavila policiji da su joj sumnjivi kao ilegalni migranti – rekla nam je Koprivničanka koju smo sreli kod pošte.

Foto Karlo Eisenbeisser

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI