DRAMA U SRIJEMU Tijekom košnje livade eksplodirala bomba! Prestravljeni 27- godišnjak čudom neozlijeđen!

Policajci utvrđuju o kakvoj je eksplozivnoj napravi riječ


Autor: podravski.hr — 15.07.2013. / 8:38 Crna kronika

Šokantan obrat dogodio se nakon očevida

SRIJEM – Prava drama odvijala se u Srijemu nedaleko od Sokolovca. Tamo je, naime, u petak poslije podne, tijekom košnje livade rotacijskom kosilicom priključenom na radni stroj, eksplodirala naprava zasad nepoznatog porijekla. Srećom, kako doznajemo od policije, u eksploziji nitko nije ozlijeđen.

– Ne možemo kazati o kakvoj se napravi radi jer istraga traje, a zasad nepoznatog počinitelja kazneno smo prijavili zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom – kazali su nam iz koprivničke policije.

Kako navodi Večernji list, 27-godišnji mladić koji je kosio imao je mnogo sreće. Kosilica je svojim oštricama zahvatila eksplozivnu napravu i odbacila je nekoliko metara dalje i sekundu-dvije kasnije se aktivirala. Da je riječ o bombi ili drugom vojnom rasprskavajućem sredstvu, ne bi bilo neozlijeđenih osoba, tvrde neslužbeno u policiji. Zbog toga su policijski službenici tijekom očevida izuzeli tragove i markere za eksploziv s mjesta aktiviranja naprave kako bi utvrdili o kakvom je eksplozivnom sredstvu riječ. (ke)

FOTO: Policajci očevidom nisu utvrdili kakva je eksplozivna naprava aktivirana

ILUSTRACIJA PODRAVSOG LISTA