DRAMA U TREMI Mortus pijani ‘muž’ s 3,30 promila alkohola u krvi uspio policajca pogoditi šakom u glavu

Nakon njegova uhićenja, utvrđeno je kako je agresivni 31-godišnji muškarac bio pod utjecajem alkohola od rekordnih 3,30 promila!


Autor: podravski.hr — 22.06.2013. / 17:32 Crna kronika

Ilustracija / U zatvoru završio već drugi neodgovorni otac

KRIŽEVCI – Prava drama odvijala se u četvrtak navečer, oko 21.45 sati, u tremi kod Križevaca, kada su policajci pokušali svladati mortus pijanog, ali prilično rabijatnog muškarca.
Kako je policija danas priopćila, oko 21.45 sati tijekom policijskog postupanja totalno pijani 31-godišnjak odjednom je iz sve snage udario policajca šakom u glavu. Njegovi šokirani kolege brzo su se pribrali pa su ga na kraju uspjeli svladati, staviti mu lisice, strpati u ‘maricu’ i prevesti u križevačku policijsku postaju na ‘hlađenje’ iza rešetaka.
A tamo- šok. Utvrđeno je, naime, kako je agresivni 31-godišnji muškarac bio pod utjecajem alkohola od rekordnih 3,30 promila! Kako je u takvom stanju uspio uopće pružati otpor i šakom pogoditi policajca posred glave – nije poznato.
Muškarac je uhićen i zadržan na triježnjenju, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog fizičkog nasrtaja na službenu osobu, odnosno nesretnoga križevačkog policajca.
FOTO: Ilustracija