NEZAPAMĆENA DRAMA U VIRJU Zapalio kuću bivše partnerice i svoj automobil pa se ubio zabivši si nož u srce!

Neslužbeno smo doznali da ga je 43-godišnjakinja nakon dvogodišnje veze nedavno odlučila ostaviti


Autor: podravski.hr — 13.09.2017. / 15:19 Crna kronika

Muškarac (60) u subotu je oko devet sati u Virju zapalio kuću bivše 43-godišnje ljubavne partnerice i svoj auto te se potom ubio. U osvetničkom pohodu 60-godišnjaka u kući nije bilo nikoga pa je izbjegnuta veća tragedija.
Neslužbeno smo doznali da ga je 43-godišnjakinja nakon dvogodišnje veze nedavno odlučila ostaviti. Nakon prekida veze, odmah je počeo prijetiti bivšoj partnerici da će je ubiti pa je nakon njene prijave policiji dobio zabranu približavanja.
Kobne subote došao je u Virje po svoje stvari, a prava je sreća što tad u kući nije bilo nikoga. Nakon što je pokupio svoje stvari i stavio ih auto, 60-godišnjak je zapalio kuću, a svoju partnericu je pokušao naći kod njenog oca koji živi u susjedstvu. Kako je 43-godišnjakinja bila na poslu, Ante se vratio do njene kuće i u bijesu zapalio svoju auto te si zabio nož u prsa.

Kad su gasitelji iz Virja i Đurđevca stigli na mjesto intervencije, 60-godišnjak s nožem u prsima još uvijek je davao znakove života

– Krenuo sam u vinograd i vidio sam da se iz kuće dimi. Stao sam da provjerim što se događa i vidio sam čovjeka kako ide od kuće oca bivše partnerice. Kad sam ga pitao je li zvao vatrogasce, samo mi je odmahnuo rukom. Zastao sam i vidio ga kako otvara prtljažnik auta i u sekundi je buknula vatra. Odmah nakon toga pao je na pod, a ostao sam šokiran kad sam vidio da si je zabio nož u prsa – ispričao nam je očevidac tragedije.
Otac 43-godišnjakinje i očevidac odmah su alarmirali policiju i vatrogasce, a kad su gasitelji iz Virja i Đurđevca stigli na mjesto intervencije, 60-godišnjak s nožem u prsima još uvijek je davao znakove života. Vrlo brzo stigla je i Hitna pomoć, no za 60-godišnjaka nije bilo spasa. Iako su vatrogasci brzo ugasili požar, unutrašnjost kuće u potpunosti je izgorjela pa su 43-godišnjakinja i njen sin ostali bez svog doma.
– Taj je muškarac zlostavljao susjedu i ona ga je zbog toga ostavila. Hvala Bogu da ona i sin nisu bili kod kuće jer bi sigurno i njima naudio. Iako je ostala bez kuće, najvažnije je da je živa i zdrava – kažu susjedi 43-godišnjakinje. (db)
Foto: Darko Imbriša