Drava je lijepa, ali opasna: Spasitelji u čamcima plovili od Dubrave do Ferdinandovca

Podravski list profile

Na Dravi, od Donje Dubrave pa sve do Ferdinandovca, danas je održana tradicionalna vježba spremnosti plovila, opreme i ljudstva Stožera Civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije.

Vježbu je vodio zamjenik župana, ujedno i načelnik Stožera civilne zaštite Ratimir Ljubić. S plovilima su sudjelovali pripadnici HGSS-a Stanica Koprivnica, policijski službenici granične policije PU Koprivničko–križevačke, djelatnici Hrvatskih voda VGI mali sliv „Bistra“ iz Đurđevca te pripadnici Javnih vatrogasnih postrojbi Koprivnice, Križevaca i Đurđevca. Sudjelovalo je šest čamaca.

– Drava je lijepa, ali i opasna pa treba imati na raspolaganju timove koji su u slučaju potrebe spremni pomoći. Napravili smo plovidbu na zadanoj dionici te smo uvidjeli kako su naši ljudi osposobljeni, plovila su ispravna te je vježba uspješno završena – kazao je zamjenik župana Ljubić.

FOTO Kckž

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti