Dražen Maljak traži da se uredi prilazni put do njegova imanja: autom je nemoguće doći do moje kuće

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Putovi po okolnim vinogorjima stalno se navoze, a neki čak asfaltiraju pa me zbog toga posebno žalosti činjenica da prilaz mojoj kući još uvijek nije uređen onako kako treba – kaže Dražen Maljak

Dražen Maljak iz koprivničkog prigradskog naselja Jagnjedovec već duže bezuspješno pokušava riješiti problem s prilaznim putom do njegova imanja. Unatoč stalnim molbama gradskoj upravi, ističe on, na prilaznom putu nije postavljena odgovarajuća podloga koja je nužna kako bi autom mogao doći do svoje kuće.

– Nakon svake kiše prilazni je put u sve gorem stanju. Stroj koji je gradska uprava angažirala da uredi put samo mi je napravio veći problem. Ne tražim da se prilaz asfaltira, no ipak imam pravo zahtijevati da se postavi neka odgovarajuća podloga – kaže Dražen Maljak.

Prilazni put do kuće Dražena Maljka u katastrofalnom je stanju

Nedavno, domeće on, zbog zdravstvenih problema nije mogao hodati, a prijatelj koji je došao po njega autom da ga odveze na fizikalnu terapiju nije mogao doći do njegove kuće.

– Da mi se kojim slučajem nešto dogodi, ni vozilo Hitne pomoći ne bi moglo doći do moje kuće. Prilaz je na uzbrdici i kako se navoze samo sitni kamenčići, a ne šljunak, jednostavno je nemoguće s autom doći do moje kuće. Putovi po okolnim vinogorjima stalno se navoze, a neki čak asfaltiraju, pa me zbog toga posebno žalosti činjenica da prilaz mojoj kući još uvijek nije uređen onako kako treba – zaključio je Dražen Maljak.

U gradskoj upravi ističu kako je ulica u kojoj je kuća Dražena Maljaka uvrštena u plan površinske obrade makadamskog kolnika. – Radovi će biti realizirani u ovoj godini i na taj način bit će riješena problematika prilaza kući Dražena Maljaka – navode u gradskoj upravi.

FOTO: Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI