Drnjanske žene slušale o zdravlju u srednjoj životnoj dobi

Podravski list profile

Udruga žena Hrvatsko srce Drnje organizirala je za svoje članice zdravstveno predavanje na kojem je gostovala internistica dr. Karmen Antolić. Vesna Antolić, predsjednica drnjanske Udruge žena, kazala je kako su, osim kulturnih, i zdravstveni sadržaji dio aktivnosti udruge te je zahvalila dr. Antolić na dolasku.

Teme o kojima se razgovaralo na predavanju bile su povišeni krvni tlak, bolesti koje uzrokuju krvni tlak i koje nastaju zbog toga te o dijabetesu i štitnjači.

– I u svojoj ordinaciji primijetila sam da se pacijenti sve više interesiraju o bolestima štitnjače, a dobro je da se ljudima objasni kako ona funkcionira i kako se liječe eventualne bolesti – rekla je dr. Karmen Antolić. Sudionice predavanja dobile su mnogo korisnih informacija o zdravstvenim stanjima i problemima žena u srednjoj ili starijoj dobi, a dr. Antolić odgovarala je na sva pitanja koja su joj žene postavile.

Članice Udruge žena Hrvatsko srce slušale su o visokom tlaku i bolestima štitnjače / Sonja Markić
  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti