DRSKA KRAĐA Lopovi iz rezervoara kamiona i bagera ukrali gorivo

Iz strojeva križevačkog Radnika, koji grade servisnu cestu u Koprivničkom Ivancu, lopovi su u noći ukrali oko 280 litara nafte


Autor: podravski.hr — 14.08.2013. / 11:01 Crna kronika

KOPRIVNIČKI IVANEC – Policija je izvijestila kako je zabilježila dvije teške krađe. Nedaleko Koprivničkog Ivanca nepoznati počinitelj provalio je u rezervoare dva radna stroja iz kojih je ukrao oko 280 litara goriva. Vlasnik je oštećen za više tisuća kuna, a policija traga za kradljivcem.

Kako smo doznali na terenu, gorivo je pokradeno u noći s ponedjeljka na utorak iz rezervoara kamiona i bagera tvrtke Radnik iz Križevaca koja kod Koprivničkog Ivanca gradi servisnu cestu u poslovnoj zoni.

– Došli smo ujutro na gradilište, a dva stroja nismo mogli upaliti jer u njima nije bilo goriva te smo shvatili da smo pokradeni. Slučaj smo prijavili u policiji koja je izašla na teren i napravila očevid, a čim nam je stiglo gorivo nastavili smo normalno s radom – rekli su nam radnici koje smo zatekli na gradilištu u poslovnoj zoni Koprivnički Ivanec.

I dok jednog traže, drugog kradljivca su vrlo brzo našli i optužili. Policija je izvijestila kako sumnjaju da je 27-godišnjak sa šireg križevačkog područja u utorak ujutro u Cubincu, iz kruga jedne tvrtke, ukrao bakrene cijevi. Kradljivca je s ‘prstima u bakru’ pronašao čuvar te tvrtke, a policija je navela kako su podnijeli kaznenu prijavu protiv osumnjičenog mladića zbog teške krađe. (as,mm)

Na fotografiji: Iz bagera i kamiona križevačkog Radnika lopovi su ukrali gorivo