Druženje branitelja na Ivekovom ranču

Na prelijepim terenima uz prirodne ribnjake Sportsko-rekreacijskog centra branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata održan je osmi susret branitelja iz gotovo čitave Hrvatske. Terene marljivo uređuje i održava Ivek Cvetko jer su zapravo u njegovu vlasništvu, a on je ujedno i predsjednik UHDDR-a ogranka Sveti Đurđ.

– Prošle godine zbog korone susret nije održan, a ove godine u našem centru ovdje blizu Drave i akumulacijskog jezera HE Dubrava okupilo se više od 200 branitelja. Susreti se održavaju u povodu godišnjice osnutka naše udruge, a bili su prisutni članovi 14 braniteljskih udruga iz gotovo cijele Hrvatske. Naša udruga broji 38 članova od čega je većina iz općine Sveti Đurđ, a šestero iz općina Veliki i Mali Bukovec. Stoga smo pozvali i načelnike ovih općina koji su iskazali veliko zadovoljstvo viđenim pa su nam čak obećali i financijsku potporu za naš sljedeći susret – rekao je Ivek Cvetko, glavni organizator susreta.

Održana su sportska natjecanja u malom nogometu na travi, pikadu, visećoj kuglani i belotu. Za sve koji su se namjerno ili sasvim slučajno našli na ‘Ivekovom ranču’ pripremljeni su grah i kobasice.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI