Dugo očekivani projekt: Biciklistima i pješacima sigurniji put prema Bregima

Na izlazu iz Ulice Miklinovec i Koprivnice prema Koprivničkim Bregima počeli su radovi izgradnje pješačko-biciklističke staze. Već duže je bilo u planu spajanje Koprivnice i Koprivničkih Bregi stazom i do kraja travnja će biti realiziran i taj projekt. Prije tri godine Općina Koprivnički Bregi izgradila je dio staze na svom području, a inicijativi o spoju pridružio se i Grad Koprivnica koji je prvo lani izdvojio 110.000 kuna za postavljanje rasvjete na trasi na svom području.

Ova je tema objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Dužina staze koja će se izgraditi je 385 metara, a izvođač radova je tvrtka Koming. Vrijednost investicije je 400.000 kuna i sredstva su osigurana kroz program održavanja – kaže Ivana Ledinski Cvetković, viša stručna suradnica za informiranje i odnose s javnostima Grada.

Završetak radova planiran je do kraja travnja pa ako će vremenske prilike ići na ruku izvođačima, uskoro će pješaci, biciklisti i rekreativci dobiti željenu stazu. 

– Cilj projekta je povećati sigurnost kretanja pješaka na toj relaciji te prometno još kvalitetnije povezati grad i općinu Koprivnički Bregi – dodaje Ivana Ledinski Cvetković.

Investicija je od velikog značaja i za Općinu Koprivnički Bregi jer će njihovi mještani dobiti sigurnu stazu za odlazak u školu i na posao biciklima.

– Ovaj projekt potvrda je naše odlične suradnje s Gradom Koprivnicom koji je prepoznao značaj staze, ne samo za naše mještane, već i za rekreativce sa svog područja – kaže Mato Kuzminski, načelnik Općine Koprivnički Bregi.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI