Dugogodišnja želja: U Đurđicu počinju radovi na vodovodnoj mreži

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Đurđicu kreću radovi na izgradnji vodoopskrbne mreže, čime će stanovnici tog područja grada Križevaca konačno dobiti pitku vodu. Radove na izgradnji vodovoda u dužini od dva kilometra u cijelosti financira Grad Križevci.

– Nakon niza godina, konačno će mještani Novoga Đurđica i dijela Starog Đurđica, koji još nije uključen u vodovodnu mrežu, dobiti pitku vodu. Zahvaljujemo na suradnji Gradu koji je prepoznao potrebe ovakvih manjih ruralnih sredina kao što je naša. Moram istaknuti da se u ovakvom obimu nikada prije nije radilo na ovom području – rekao je predsjednik Mjesnog odbora Dragutin Lacković.

Osim vodovoda, još neki od projekata na ovom području su zamjena stolarije u Lemešu Križevačkom, asfaltiranje pojedinih odvojaka u naseljima, asfaltiranje prilaza ispred vatrogasnog doma u Starom Đurđicu, a u tijeku su i radovi na društvenom domu u Novom Đurđicu.

FOTO Grad Križevci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI