Dugogodišnja želja: U Đurđicu počinju radovi na vodovodnoj mreži

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Đurđicu kreću radovi na izgradnji vodoopskrbne mreže, čime će stanovnici tog područja grada Križevaca konačno dobiti pitku vodu. Radove na izgradnji vodovoda u dužini od dva kilometra u cijelosti financira Grad Križevci.

– Nakon niza godina, konačno će mještani Novoga Đurđica i dijela Starog Đurđica, koji još nije uključen u vodovodnu mrežu, dobiti pitku vodu. Zahvaljujemo na suradnji Gradu koji je prepoznao potrebe ovakvih manjih ruralnih sredina kao što je naša. Moram istaknuti da se u ovakvom obimu nikada prije nije radilo na ovom području – rekao je predsjednik Mjesnog odbora Dragutin Lacković.

Osim vodovoda, još neki od projekata na ovom području su zamjena stolarije u Lemešu Križevačkom, asfaltiranje pojedinih odvojaka u naseljima, asfaltiranje prilaza ispred vatrogasnog doma u Starom Đurđicu, a u tijeku su i radovi na društvenom domu u Novom Đurđicu.

FOTO Grad Križevci

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

  • Pročitaj sljedeće...

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI