DUPLI ŠEF Gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči oženio se referenticom u Gradskoj upravi Antonijom Maletić

Nakon šestogodišnje ljubavne veze, sudbonosno da mladenci su izrekli u đurđevačkoj crkvi svetog Jurja, a svoj najljepši dan u životu proslavili su u restoranu u utvrdi Stari grad u krugu najuže obitelji i najboljih prijatelja


Autor: podravski.hr — 30.10.2017. / 12:59 Stil

Sretni bračni par Hrvoje Janči i Antonija Maletić

Đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči i njegova djevojka Antonija Maletić, viša referentica u gradskom računovodstvu, u subotu su uplovili u bračnu luku.
Nakon šestogodišnje ljubavne veze, sudbonosno da mladenci su izrekli u đurđevačkoj crkvi svetog Jurja, a svoj najljepši dan u životu proslavili su u restoranu u utvrdi Stari grad u krugu najuže obitelji i najboljih prijatelja. Vjenčanje su planirali još prije šest mjeseci, no kako je mladenkina kuma u tom terminu očekivala prinovu, promijenili su datum sklapanja braka.
U međuvremenu Hrvoje, inače profesor fizike, izabran je za nezavisnoga đurđevačkoga gradonačelnika pa je, kaže u šali on, i kod kuće i na poslu postao Antonijin šef.
– Naša je želja bila imati skromne svatove i pozvali smo samo najužu obitelj i najbolje prijatelje koji su se pobrinuli da vjenčanje prođe baš onako kako smo i zamišljali – kaže Hrvoje Janči.(db)
FOTO: DARIO LEPOGLAVEC

Sretni mladenci nakon sudbonosnog da


Mladi par pred matičarem