Đurđevac i službeno postao sveučilišni grad!

Uvodnim predavanjem na Sveučilištu Sjever u Đurđevcu službeno je počela akademska godina za prve đurđevačke studente na preddiplomskom stručnom studiju računarstva i informatike čime je Đurđevac i službeno postao sveučilišni grad. Na preddiplomskom stručnom studiju računarstva i informatike u Đurđevcu upisano je 40 studenata.   Uvodno predavanje vodio je novi pročelnik preddiplomskog stručnog studija Domagoj Frank koji je studentima poželio dobrodošlicu na novootvoreni studij u Đurđevcu te ih upoznao za svim važnim informacijama vezanim za uspješno studiranje na Sveučilištu Sjever.

Na samom početku studentima su se predstavili i profesori koji će im držati predavanja tijekom zimskog i ljetnog semestra. Grad je osigurao stipendije za sve studente koji studiraju u Đurđevcu, a posebnost je da će se isplaćivati po položenom ispitu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI