Đurđevačka profesorica glazbe među najboljim je profesorima u državi

Podravski list profile

Đurđevčanka dr. sc. Ivana Senjan, profesorica glazbenog u Gimnaziji dr. Ivana Kranjčeva i Umjetničkoj školi Fortunat Pintarić, u povodu Dana učitelja dobila je nagradu Ministarstva znanosti i obrazovanja kojom je izabrana u 510 najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika u Hrvatskoj.

Za prestižnu nagradu bodovalo se mentorstvo učenicima, predavanja, radionice, edukacije, rad u stručnim vijećima i udrugama, sudjelovanje na projektima, objava stručnih i znanstvenih radova, nastavnih materijala i obrazovnih sadržaja te rad na unaprjeđenju škole i sustava obrazovanja pa je Ivana posebno ponosna što je izabrana među najbolje profesore.

– Na prijavu na natječaj potaknuo me moj suprug Saša, a ovo priznanje za izvrsnost u radu pokazatelj je da se isplati ulagati u osobni rast na duhovnom i intelektualnom području. Time ne samo da se lakše mogu razvijati kreativne i inovativne metode u nastavi, već se daje primjer djeci i mladima kako se može razvijati svoj posao i odnos s drugima kroz dodatne izazove i odricanje slobodnog vremena – kaže Ivana Senjan.

FOTO Darko Imbriša

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Simpatična Ivana opet oduševila stilom

Simpatična Ivana, zaraznog osmijeha opet je oduševila svojim stilom. Odlično je iskombinirala ovu predivnu haljinu s kožnom jaknom, cipelama i torbicom. Sve je začinila sunčanim

  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI