DVD Gornja Šuma održao skupštinu

DVD Gornja Šuma, mjesta u općini Molve, održao je svoju 62. redovnu skupštinu. Prema riječima predsjednika Ivana Gregurića, tijekom prošle godine imali su nekoliko radnih akcija oko uređenja okoliša i prostorija DVD-a, a bili su i na cjelodnevnom izletu u Aquaparku Adamovec, što je najviše razveselilo najmlađe snage DVD-a.

– Članovi DVD-a 15. kolovoza prisustvovali su u svečanoj povorci u povodu Dana općine Molve, a 5. rujna kod DVD-a Molve Grede održala se javna vatrogasna vježba na koju je išlo 11 naših vatrogasaca s našom traktorskom cisternom. Krajem godine održali smo novogodišnji domjenak uz sve preventivne mjere za naše članove DVD-a i time završili još jednu uspješnu godinu bez požara – istaknuo je Gregurić i dodao da društvo ima  11 operativnih vatrogasaca, 15 pričuvnih,  četiri vatrogasna veterana te tri počasna člana društva.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI