EKSKLUZIVNO ‘Bombaši ljubavnici’ Valentina i Nikola pušteni iz pritvora, suđenje će pratiti sa slobode

Valentina i Nikola prema zakonu ne smiju više ni dana provesti u istražnom zatvoru


Autor: podravski.hr — 08.09.2018. / 13:01 Crna kronika

Nikola Laboš u sudnici

Frizerka iz Koprivničkog Ivanca Valentina Brunec i njezin ljubavnik Nikola Laboš iz Srijema kod Sokolovca, koji su optuženi za pokušaj ubojstva Valentinina supruga Hrvoja Bruneca, pušteni su na slobodu. Ponovljeno suđenje pratit će ovaj put sa slobode. Na slobodi bi trebali biti već od ponedjeljka.

U petak je sutkinja Božica Mišak donijela rješenje o njihovom puštanju, a ovog je puta vrlo jednostavan: Valentina i Nikola prema zakonu ne smiju više ni dana provesti u istražnom zatvoru. Na rješenje se tužitelji mogu žaliti, no žalba ne odgađa puštanje iz pritvora.

Arhiva / Valentina Brunec snimljena za prvog puštanja na slobodu

Optuženim ljubavnicima sudi se drugi put. Prvu presudu Županijskog suda kojom su bili osuđeni svaki na 6,5 godina zatvora Vrhovni je sud srušio i međuvremenu je u tijeku novo suđenje. Prema optužnici, Valentina Brunec Crnečki i Nikola Laboš bili su u ljubavnoj vezi i hladnokrvno su bombom pokušali smaknuti Valentinina supruga Hrvoja, a sve kako bi mogli nesmetano nastaviti svoju romansu. No, sve im je pošlo po zlu, Hrvoje nije poginuo, krvavi plan je otkriven, a ‘urotnici’ uhićeni. (ke)

FOTO: Arhiva