EKSKLUZIVNO Dostavljač kojem su drski razbojnici ukrali pizze: Evo što se zapravo dogodilo kobne noći…

Policija je brzo ulovila razbojnike i određen im je jednomjesečni istražni zatvor


Autor: podravski.hr — 24.11.2017. / 14:21 Aktualno

Krunoslav Bajsar kaže kako mu je to prvi incident na poslu

Krunoslav Bajsar, dostavljač pizza iz Đurđevca, u ponedjeljak je doživio nemile scene prilikom dostave naručene hrane u romsko naselje Stiska gdje su ga napala dvojica mladića, 27-godišnjak i 28-godišnjak, te mu ukrali pizze.
To je prvi incident, priča nam Krunoslav, kojeg je doživio u svom poslu, a nije ni slutio što mu se sprema jer često obavlja dostavu u romsko naselje Stiska. Kad je stigao s pizzama u Stisku, do njegovog auta došla su dvojica mladića koja su tražila da njima preda hranu.
– Poznajem osobu koja je naručila pizze i normalno da tim mladićima nisam htio dati hranu. Pizze su stajale na suvozačevom mjestu i stavio sam ruke na njih kako ih ne bi uzeli. No, u jednom se trenutku jedan od te dvojice mladića pojavio sa sjekirom u ruci i počeo je mahati pa sam pustio pizze i oni su ih uzeli – prepričava nam nemili događaj Krunoslav Bajsar.
Nakon što su mladići ukrali pizze, Krunoslav se vratio u restoran i nije želio obavijestiti policiju o incidentu. Vrijednost naručenih pizza bila je 97 kuna pa je Krunoslav smatrao da nema potrebe zamarati policajce s tim slučajem bez obzira što mu je jedan mladić prijetio sjekirom.
-Dobro znam kako se ponašaju delikventi iz Stiske i da je mahanje sjekirom bilo samo zastrašivanje, pa ni u jednom trenutku nisam razmišljao o tome da pozovem policiju. No, osobu koja je naručila pizze razljutio je postupak mladića i ona je obavijestila policiju. Vrlo brzo su ih policajci pronašli i priveli u postaju – kaže Krunoslav Bajsar.
I dalje namjerava obavljati dostave u Stiski stanovnicima koje poznaje i za koje je siguran da mu neće priuštiti neugodnosti.
Protiv dvojice mladića podnesena je kaznena prijava zbog teške krađe te su predani policijskom pritvorskom nadzorniku koji ih je prepratio državnom odvjetniku na ispitivanje. Iako je materijalna šteta tek 97 kuna, kako je riječ o otprije osuđivanim osobama, određen im je jednomjesečni istražni zatvor.(db)
FOTO: DARKO IMBRIŠA