EKSKLUZIVNO Naša ekipa u dramatičnoj potrazi za 92-godišnjim gljivarom koji je nestao u šumi

Naša reporterska ekipa sudjelovala je u potrazi sa sretnim završetkom, a kako je to izgledalo - čitajte u ponedjeljak u Podravskom listu


Autor: podravski.hr — 04.07.2018. / 9:44 Aktualno

Trenutak kad gospodin Vlado završava u sigurnim liječničkim rukama

Vlado (92) prekjučer poslijepodne krenuo je u vrganje na svoje poznate šumske lokacije između Koprivnice i Križevaca. No, unatoč silnom iskustvu i činjenici da teren poznaje kao vlastiti džep – zaglavio je. Spuštao se strminom, poskliznuo u potoku, a noć se već spuštala.
U akciju potrage odmah su se uključili policija, djelatnici HGSS-a i lokalno stanovništvo. Cijelu su noć češljali nezgodan šumski teren prepun puteljaka i gustog raslinja. Drugi dan ujutro pronašli su automobil gospodina Vlade. Oko 9.45 sati ekipe hitne, HGSS-a i policije već su bile uz njega.
– Prespaval sam u šumi, noć me ulovila. Zvijeri, srećom, nije bilo. Razgovaral sam s drvećem – ispričao nam je Vlado neposredno nakon što je pronađen.
Naša reporterska ekipa sudjelovala je u potrazi sa sretnim završetkom, a kako je to izgledalo – čitajte u ponedjeljak u novom broju Podravskog lista.
Izvještavaju: Hrvoje Šlabek i Nikola Wolf