Engleska pobijedila Hrvatsku u Ludbregu

Nogometna reprezentacija Engleske je na stadionu u Ludbregu pobijedila Hrvatsku sa 7:2, a radi se o tradiciji Ludbrežana koji svake godine prije velikog natjecanja naše reprezentacije odigraju ‘predigru’ u kojoj se slože dvije ekipe sastavljene od prije svega dobrih prijatelja, ponekog dobrog nogometaša, ali pravih sportaša i navijača naše reprezentacije. Mi smo popratili utakmicu u Ludbregu, a malo i popričali s ‘izbornikom’ Hrvatske Matom Konjevićem.

 – Iako smo izgubili, moram reći da smo zadovoljni, imali smo nekoliko stativa i prečki i jednostavno je božica Fortuna bila na strani Engleske. Imali smo sigurno 90 posto posjeda lopte i bili bolji, ali nismo pobijedili. Moram i napomenuti da su mi igrači bili malo indisponirani jer obećane premije iz Saveza nisu stigle na vrijeme – rekao je Mato nakon utakmice.

Bez obzira na rezultat, tradicija je ispoštovana u potpunosti pa su nabavljene majice, sudac, izmjene su rađene po svim pravilima, na kraju je odrađena i nezaobilazna bakljada, a novina ove godine je bila i prva žena koja je zaigrala na utakmici.

– Ove godine je igrala Tamara Međimurec što je prvi puta da je žena igrala ovu utakmicu, pucala je i penal i pogodila prečku, ali je penal trebao biti ponovljen jer je vratar ranije izašao s crte, no kako nemamo VAR, bili smo oštećeni. Na kraju čestitke sudionicima, sve smo ispoštovali i pripremili za utakmicu koju ćemo svi skupa i pogledati – rekao je Mato.

Na kraju treba reći kako je ova tradicija krenula prije devet godina, a ovo je bio četvrti susret ludbreške hrvatske nogometne reprezentacije. Nadamo se da će naša reprezentacija u 15 sati ipak bolje proći nego ona ludbreška, a ne bi se žalili da se rezultat ponovi s detaljem da je ipak u korist Hrvatske.

Foto: Dražen Vađunec

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI