EPILOG BIZARNE SMRTI Ugušio se čisteći septičku jamu, obitelj potrošila 39.345 kuna na sahranu

U jednom trenu popustio je potporni zid te su sve fekalije u sekundi potopile dio u kojem je stajao Miroslav


Autor: podravski.hr — 20.05.2018. / 18:45 Crna kronika

Nesretni Miroslav na tragičan je način preminuo

Čitava Podravina ostala je šokirana načinom na koji je preminuo nesretni Miroslav. Bilo je to prije šest i pol godina, no rane njegove obitelji još nisu zacijelile. Bila je to uistinu bizarna tragedija prilikom proširivanja septičke jame. U jednom trenu popustio je potporni zid te su sve fekalije u sekundi potopile dio u kojem je stajao Miroslav. Nije mu bilo spasa. Obitelj je odučila tužiti Josipa i Ivana za koje smatraju da su odgovorni za njegovu smrt. Od njih naime, traže namirenje kompletnih troškova pogreba.

Ovih dana, nakon što je završilo suđenje radi procjene troškova pogreba, sud bi trebao odlučiti o točnom iznosu. Procjenu je obavio ovlašteni sudski vještak koji je temeljito izračunao sve izdatke obitelji pokojnog Miroslava. Kad se zbroje sve stavke iz procjene sudskog vještaka, za sahranu je obitelj pokojnog Miroslava prema mjesnim običajima i cijenama koje su na snazi u ovoj godini izdvojila 39.345 kuna.

Prošli tjedan održana je glavna sudska rasprava nakon koje će sud donijeti odluku o visini odštete za sahranu koju Josip i Ivan moraju podmiriti obitelji pokojnog Miroslava. Ostatak priče i detalje procjene pogreba nesretnog Miroslava možete pročitati u sutrašnjem tiskanom izdanju Podravskog lista. (db)

FOTO: Arhiva