EPILOG KRVAVE MATURALNE ZABAVE Pijanom profesoru Obrtničke škole javna opomena, učeniku koji ga je nokautirao opomena pred isključenje

Profesor Obrtničke škole u Koprivnici koji je izazvao incident na maturalnoj zabavi u koprivničkom hotelu pa ga je učenik nokautirao udarcem šakom u lice ostao je na svojem radnom mjestu, a od stegovnog je povjerenstva škole dobio javnu opomenu


Autor: podravski.hr — 19.10.2018. / 9:57 Aktualno

Profesor nakon udarca leži na podu u krvi i drži se za lice

Profesor Obrtničke škole u Koprivnici koji je izazvao incident na maturalnoj zabavi u koprivničkom hotelu pa ga je učenik nokautirao udarcem šakom u lice ostao je na svojem radnom mjestu, a od stegovnog je povjerenstva škole dobio javnu opomenu, otkriva portal Drava.info.
Isti portal doznaje i kako je škola “dotad uzornog učenika koji nikad nije imao nikakvih ispada sankcionirala opomenom pred isključenje, ali to ga nije spriječilo da uspješno položi maturu”.
Profesor Obrtničke škole zadobio je teške tjelesne ozljede i zaražio je pomoć u koprivničkoj bolnici. Video s razuzdane i pijane maturalne zabave tada je šokirao cijelu regiju. Što je prethodilo incidentu s težim posljedicama, vidi se na videosnimku kojeg smo tada dobili od učenika. Objasnili su i kako je sve počelo.
– Profesor je bio mrtav pijan i izvodio je striptiz ples na narodnjake. Jedan naš prijatelj ga je snimao mobitelom. Kad je vidio da ga se snima, profesor je odjednom jurnuo na našeg frenda i počeo ga naguravati. Na žalost, on mu je uzvratio šakom drito u glavu. Pao je na pod, bio je sav krvav – ispričao nam je učenik.
Video s tog nemilog događaja na maturalnoj zabavi možete pogledati OVDJE.
FOTO: ARHIVA