Europski tjedan sporta: Osnovna škola Ljudevita Modeca osvojila nagradu Ministarstva

Ministarstvo turizma i sporta proteklog je tjedna u sklopu inicijative Europskog tjedna sporta nagradilo najaktivnijeg pojedinca, radnu i obrazovnu ustanovu u Republici Hrvatskoj u 2020. godini.

Ovogodišnje šesto izdanje, Europskog tjedna sporta održalo se u terminu od 23. do 30. rujna, a svi događaji odvijali su se uz poštivanje strogih epidemioloških mjera. Tako je križevačka Osnovna škola Ljudevita Modeca osvojila nagradu u kategoriji Obrazovanje zahvaljujući projektu SVI NA SPORT koji je pokrenula profesorica Marjana Fržović u suradnji s profesoricama nižih razreda i trenerima.

– Ove smo godine i mi odlučili održati sportsku radionicu za učenike nižih razreda Osnovne škole Ljudevita Modeca u sklopu projekta ‘Sport za sve’.  Ukratko, treneri iz raznih sportova dolaze u školu i predstavljaju različite tipove tjelesne aktivnosti. Na jednom mjestu u jednom danu učenici mogu izabrati sportove u njihovu gradu od nogometa, rukometa, košarke, tenisa, atletike, šaha i taekwondoa – kazala je Marjana Fržović. (ds)

FOTO Privatna arhiva

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI