Evo kad ćete u Đurđevcu moći vidjeti prikaze živih jaslica

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Advent u Đurđevcu u petak u 18 sati ispred utvrde Stari grad ponudit će prvi prikaz živih jaslica koji će upriličiti Gradsko kazalište Đurđevac. U prikazu će sudjelovati i deve i domaće životinje, što će biti dodatna atrakcija.

– Prikazima živih jaslica unijet ćemo pravi duh Božića, kao i Betlehema, mjesta gdje je Isus rođen. Sudjelovanje deva i domaćih životinja doprinijet će što vjerodostojnijem prikazu. Nadamo se da će bogata ponuda našeg Adventa s novim prikazima živih jaslica privući brojne posjetitelje u naš grad – ističe Mario Fuček, viši stručni suradnik đurđevačke Turističke zajednice.

U subotu u 17 sati u Suhoj Kataleni prikaz živih jaslica će pak upriličiti tamošnja Udruga žena i mještani. Žive jaslice danas se rijetko gdje mogu vidjeti pa je đurđevačka Turistička zajednica ponudu adventskog programa upotpunila i prikazima koji će biti izvedeni ispred utvrde Stari grad 27. prosinca u 18 sati te 6. siječnja u 19 sati.

Uz prikaze, ponuda je obogaćena i advenstskim sajmom u sklopu kojeg će obiteljska poljoprivredna gospodarstva, domaće radinosti i udruge prodavati svoje proizvode.

FOTO Đuro Grčić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI