FIGURA KOJA ODUZIMA DAH Starija sestra već joj je proglašena missicom u inozemstvu, a i zanosna Klaudija na dobrom je putu

Marinčići su trenutno u procesu preseljenja u ludbreški kraj gdje će pokrenuti obiteljski posao, a i u Koprivnici ćemo ih viđati sve češće


Autor: podravski.hr — 17.09.2018. / 16:14 Stil

Od ponedjeljka skuplje parkiranje u Koprivnici

Klaudija Marinčić (18), ljepotica iz Ludbreškog Ivanca s privremenom austrijskom adresom, prošetala je Koprivnicom u pratnji majke Zorice.
Od samog pogleda na zanosnu Klaudiju zastao nam je dah, a posebno kad nam je mama Zorica otkrila kako kući u Ivanec uskoro stižu još tri lijepe Klaudijine sestre koje žive u inozemstvu.
– Klaudija se trenutno školuje za zubnu tehničarku, a za džeparac zarađuje radeći kao model za razne modne kuće. I njezina starija sestra Brigitta radila je na mnogim modnim kampanjama, a prije nekoliko godina osvojila je i titulu miss Austrije – ponosno će mama Zorica.
Marinčići su trenutno u procesu preseljenja u ludbreški kraj gdje će pokrenuti obiteljski posao, a i u Koprivnici ćemo ih viđati sve češće.
– Drago mi je da moje kćeri često dolaze doma i da smo uvijek zajedno, a Koprivnicu smatramo svojim drugim domom. Ovdje nam je uvijek lijepo popiti kavu i otići na ručak, a ima i frizerski salon za pse što našim trima pudlicama jako dobro dođe. Evo, baš čekam jednu da završi s frizurom i žurimo doma na ručak – kazala je Zorica. (sm)

Klaudija s mamom Zoricom u šetnji Koprivnicom

FOTO: NIKOLA WOLF