FILMSKA POTJERA Mladić namjerno udario u dva policijska vozila, otkriveno zašto su ga naganjali

Policajci su mladića nakon toga uspjeli svladati, izvukli su ga iz automobila i vezali lisicama


Autor: podravski.hr — 08.01.2019. / 17:41 Crna kronika

Ilustracija / Muškarci su u k uću upali u gluho doba noći

Prava drama odvijala se na prometnicama ludbreškog kraja. Oko 20.30 sati na državnoj cesti između Selnika i Ludbrega policajci su pokušali zaustaviti automobil kojim je upravljao 25-godišnji mladić. Sumnjali su kako u autu kojim je upravljao prevozi marihuanu namijenjenu daljnjoj preprodaji.

Kad su ga pokušali zaustaviti, mladić je namjerno udario u prednji desni dio policijskog automobila koji je imao upaljene ‘rotirke’. Nakon toga, mladić je automobilom nastavio bijeg u smjeru Ludbrega. Policajac je automobilom kojeg je mladić udario uspio prestići njegov automobil i blokirao ga. No, to nije bio kraj potjeri.

Kako bi izbjegao uhićenje, mladić je naglo krenuo unatrag i udario u drugi policijski automobil koji je sudjelovao u potjeri, a koji je također imao uključene ‘rotirke’. Policajci su mladića nakon toga uspjeli svladati, izvukli su ga iz automobila i vezali lisicama.

Prebačen je u sjedište PU varaždinske, a temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražen mu je automobil. Pronađeno mu je 67 grama marihuane. Kako su priopćili iz PU varaždinske, mladić je uz kaznenu prijavu zbog prisile prema službenoj osobi i zlouporabe opojnih droga predan pritvorskom nadzorniku, a o njegovoj sudbini odlučivat će istražni sudac. (ke)

FOTO: ILUSTRACIJA