Fond će sufinancirati stroj-kompaktor na odlagalištu Ivančino brdo

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Križevcima je u srijedu boravila delegacija Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predvođena direktorom Fonda Sinišom Kukićem.

Direktor Siniša Kukić ovom je prilikom pohvalio izuzetnu suradnju te gradonačelniku predao Odluku o sufinanciranju stroja – kompaktora na odlagalištu otpada Ivančino brdo, na čemu je gradonačelnik posebno zahvalio.

Goste su pozdravili i župan Darko Koren te direktor Komunalnog poduzeća Križevci Martin Kozjak, a prisutni su bili i predsjednik Gradskog vijeća Igor Frbežar, potpredsjednik Mato Devčić, stručni suradnici Fonda i Komunalnog poduzeća.

Održana je i prezentacija o dosadašnjoj suradnji i predstavljanje projekta Nacionalnog edukativnog centra održivog razvoja koju je održala Dijana Mijač Dretar, voditeljica sustava kvalitete i zaštite okoliša u Komunalnom poduzeću Križevci.

Upravo je uspostava Nacionalnog edukativnog centra održivog razvoja jedan od razloga posjeta delegacije Fonda, budući da su i tu Križevci u edukaciji i osvješćivanju o potrebi sustavne zaštite okoliša, napravili golem iskorak u odnosu na ostali dio Hrvatske te sada ta iskustva žele podijeliti sa svima.

Nakon prezentacije organiziran je obilazak Reciklažnog dvorišta Komunalnog poduzeća Križevci i odlagališta otpada Ivančino brdo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI