FOTO 25. Susret osoba s invaliditetom sa sportskim natjecanjima i likovnom kolonijom na Ješkovu

Na Ješkovu je ranije ovog mjeseca održan 25. Susret osoba s invaliditetom sa sportskim natjecanjima, a ujedno je održana i 13. likovna kolonija, sve u organizaciji Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije.

10. su se rujna tako članovi udruge i prijatelji nakon jednogodišnje pauze zajedno družili na otvorenom i okušali u sportskim igrama, a poslužilo je i lijepo vrijeme.

Poštujući trenutne epidemiološke mjere, druženje se ovaj put organiziralo samo za članove naše udruge te nekoliko gostiju i volontera. Kao i prethodnih godina, Likovnu koloniju svojim su umjetničkim djelima obogatili poznati slikari s ovog područja – Zlatko Kolarek, Branimir Dolenec, Mirko Horvat, Nada Dombaj, Božica Pukec, Mirko Breljak, Zvonko Bendelja i Zvonko Koščak. Udruzi su svoje slike poklonili i Štefanija Varović i Alojz Horvat.

Koloniju i susret otvorio je zamjenik župana – Ratimir Ljubić. Prisutnima su se obratili domaćin – Dragutin Ciglar i predsjednik Udruge – Miroslav Mačković. U ime Grada Koprivnice bila je Ana Mlinarić.

U sportskom dijelu druženja igrala se viseća kuglana (muškarci i žene), nabaci kolut i pikado.

Rezultati su sljedeći:

Viseća kuglana- žene:1. Katarina Ratković, 2. Marija Draganić,3. Suzana Jembrek. Viseća kuglana- muškarci:1. Stjepan Koren,2. Ivan Peti, 3. Josip Jagušić. Nabaci kolut: 1. Drago Fičko,2. Marijan Korade,3. Zvonko Ketiš. Pikado:1. Drago Fičko,2. Marijana Koren,3. Marija Draganić

Članovi čitateljskog kluba „Nemo“ čitali su pjesme, a voditeljica Ana Glavaš Jambreušić predstavila je rad kluba. A dobrom “štimungu” poezijom doprinijeli su lizabeta Herceg, Sanja Damjan i Branimir Dolenec.

Susret i druženje s likovnom kolonijom dio su projekta “Družim se i informiram, kreativu konzumiram”, kojeg sufinanciraju Grad Koprivnica, Komunalac d.o.o., Općina Gola i Općina Đelekovec.

Foto: Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije (Facebook)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI