FOTOGALERIJA Bosonoga umjetnica Deniss u nestašnoj igri s ljubimcem Pablom. Nešto slađe nismo vidjeli

Lijepa studentica nedavno je došla u središte pozornosti nakon što smo objavili kako je upravo ona najljepša navijačica hrvatske nogometne reprezentacije


Autor: podravski.hr — 04.09.2018. / 11:55 Stil

Deniss u nestašnoj igri s ljubimcem Pablom

Deniss Grgić, poznata influencerica, zaštitno lice mnogih brandova i studentica pete godine zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti, na svojem je Instagramu objavila fotografije koje su nas izbacile iz cipela. Doslovce osvojile na prvu i natjerale da to podijelimo s vama.
Prekrasna Koprivničanka livanjskih korijena zaigrala se bosonoga na travnjaku sa svojim ljubimcem Pablom, jorkširskim terijerom. Preslatka Deniss i preslatki Pablo – može li uopće slađe?
– Samo ljubav – napisala je Deniss uz ove fotografije.
Deniss, inače, na Instagramu prati više od 27.000 ljudi, a svoj profil na popularnoj društvenoj mreži ima i Pablo. Njega redovito slijedi oko 700 vjernih dvonožnih obožavatelja.
Lijepa studentica nedavno je došla u središte pozornosti nakon što smo objavili kako je upravo ona najljepša navijačica hrvatske nogometne reprezentacije. Povod je bila navijačka objava na Instagramu, a tekst i fotografiju možete pogledati OVDJE.

FOTO: INSTAGRAM