Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

FOTO Diljem županije obilježava se Noć muzeja

Otvorenje izložbe „Krleža i Koprivnica (i okolica)“, u Galeriji Koprivnica, uz obilježavanje 40. godišnjice smrti Miroslava Krleže jedan je od središnjih događaja današnjeg obilježavanja Noći muzeja koji se raznim sadržajima upotpunjuje diljem županije.

U Galeriji skulptura Ivan Sabolić, Peteranec do 21,00 sat bila je postava Hrvoja Glavana, Uzdizanje. U Muzeju grada Koprivnice, predstavljen je obnovljeni podrumski dio uz izložbu “Plemenka: sakralno-vinska tematska ruta kroz Podravinu” te predstavljanje publikacije i mobilne aplikacije. Mogu se pogledati i Svetačke sličice, a od 19,30 sati izložba “Celog sveta prestolnica”, edukativna šetnja za građanstvo kroz središte Koprivnice.

Do 22.00 možete pogledati i stalni postav i predstavljanje radova provedenih u podrumu tijekom 2021. U Galeriji Koprivnica do 22 sata izložba Krleža i Koprivnica (i okolica), a u Galeriji Mijo Kovačić Ivan Andrašić prezentira slikanje uljem na staklu, uz stalni postav i kutak za fotografiranje. U Galeriji Koprivnica do 22 sata izložba Pisma iz Koprivnice.

U Virju su priređene i prigodne radionice za mališane Dječjeg vrtića Zrno, a u Đurđevcu se može pogledati izložba Ivana Lackovića Croate.

Pogledajte fotografije s obilježavanja iz Koprivnice, Peteranca, Virja i Đurđevca.

Foto Nikola Wolf, Darko Imbriša

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI