FOTO I VIDEO Đurđevčani pohrlili na otvorenje velikog klizališta uz Stari Grad pa puštali lampione

Klizalište je otvoreno svakog dana od deset do 20 sati, a cijena korištenja je 10 kuna odnosno 15 kuna za klizače koji će iznajmiti i klizaljke


Autor: podravski.hr — 01.12.2018. / 19:21 Stil

Đurđevčani su nakon klizanja pustili lampione / Đuro Grčić

Đurđevačka Turistička zajednica u Adventskom selu uz utvrdu Stari grad priredila je otvorenje klizališta koje će Đurđevčanima i njihovim gostima biti na raspolaganju sve do 2. veljače. Površina klizališta je 300 četvornih metara pa će ga istovremeno moći koristiti brojni klizači.

– U cilju privlačenja što većeg broja posjetitelja i ove godine kao jednu od atrakcija nudimo klizalište. Lani se postavljanje klizališta pokazalo kao pun pogodak pa vjerujemo da će i ove godine privući brojne posjetitelje – kaže Mario Fuček, viši stručni suradnik gradske Turističke zajednice.

Klizalište je otvoreno svakog dana od deset do 20 sati, a cijena korištenja je 10 kuna odnosno 15 kuna za klizače koji će iznajmiti i klizaljke. Sva djeca s područja grada i prigradskih naselja svakog dana imaju pravo na pola sata klizanja besplatno.

– Svi zainteresirani će moći proći i školu klizanja pod stručnim vodstvom Marija Lončarića te svladati osnove sve popularnije zimske rekreacije. Prijave za školu klizanja primaju se na broj mobitela 095/813 4872 – dodaje Mario Fuček. (db)

Foto:  snimio Đuro Grčić

Đurđevčani su pustili i lampione

Brojni Đurđevčani uživali su u novom klizalištu pored Starog Grada / Đuro Grčić