FOTO I VIDEO Mali i veliki uz bajkovite snježne prizore otvorili prekrasnu koprivničku Božićnu bajku

Sadržajan program adventskog festunga potrajat će sve do novogodišnjeg nastupa tamburaških legendi Gazdi


Autor: podravski.hr — 14.12.2018. / 19:25 Stil

Nikola Wolf/Otvorena je sadržajna koprivnička Božićna bajka

Koprivnička Božićna bajka, na radost brojnih okupljenih, malih i velikih, otvorena je uz snježne pahulje! Mališani su dočekali Djeda Mraza koji ih je obradovao poklonima, u zrak su pušteni lampioni za sreću, vrtićarci Tratinčice oduševili su pjesmom i plesom sve prisutne, dok su polaznici Male sportske škole na Zrinskom trgu otvorili novo koprivničko klizalište, veće i ljepše od dosadašnjih.

Ipak, oni veći najsretniji su zbog koncerta popularne Nine Badrić kojim i službeno počinje Božićna bajka, adventski festival prepun koncerata, nastupa dječjih skupina, predstava, uz primamljivu gastro ponudu. ‘Božić’ u Koprivnici trajat će sve do proslave Nove Godine i nastupa tamburaškog sastava Gazde.

– Grad će biti osvijetljen s više od 16 tisuća lampica, a imamo i dosta novih dekoracija. U parku ćemo imati posebno uređenu Aleju uzdisaja gdje će moći prošetati najmlađi, ali i oni stariji koji žele dašak romantike u ovo blagdansko vrijeme. Naša Obrtnička škola zajedno s Komunalcom izradila je jaslice koje će biti postavljene u kućici u parku – dodala je članica Uprave Komunalca Dubravka Horvat, jednog od organizatora Božićne bajke čiju su ponudu oplemenile i, uz park, posebno ukrašene kućice u kojima će se posjetiteljima nuditi unikatni suveniri i božićni ukrasi te gastronomska ponuda karakteristična za podravski kraj. (ib)

Foto: Nikola Wolf

Pogledajte našu foto i video galeriju s otvorenja Bajke. 

Nina Badrić, Koprivnička bajka

Objavljuje Podravski list u Petak, 14. prosinca 2018.

Vatromet ohhhoohho

Objavljuje Podravski list u Petak, 14. prosinca 2018.

Koprivnička bajka, puštanje lampiona

Objavljuje Podravski list u Petak, 14. prosinca 2018.