FOTO I VIDEO Otvorenjem klizališta i paljenjem lampica počeo dugo očekivani Advent u Križevcima

U tjednima koji slijede posjetitelje čekaju nastupi poznatih glazbenika poput Pavela, Nole, Luke Belanija...


Autor: podravski.hr — 07.12.2018. / 19:33 Stil

Dubravko Vutuc / Otvorenje Adventa privuklo je mnoštvo malih i velikih

Upravo je u Križevcima svečano otvoren ovogodišnji Advent u Križevcima. I ove godine svi posjetitelji prigorske metropole mogu uživati u klizalištu, koncertima, sadržajnom dječjem programu i bogatoj ugostiteljskoj ponudi.  Advent je počeo danas u 19 sati svečanim paljenjem lampica, nastupom Lane Čakija i besplatnim klizanjem za sve. U tjednima koji slijede posjetitelje čekaju nastupi poznatih glazbenika poput Pavela, Nole, Gradskog puhačkog orkestra, HPD-a Kalnik i zbora Osnovne škole Ljudevita Modeca, Luke Belanija i Tamburaškog sastava Miraz.

– Novost ovogodišnjeg Adventa je božićni sajam na kojem će svoje domaće proizvode izložiti brojne udruge i obiteljska poljoprivredna gospodarstva križevačkog kraja i to u razdoblju od 21. prosinca do 24. prosinca – rekli su u Gradu Križevcima i dodali kako će građane počastiti križevačkim jelima na božićnom domjenku koji će se održati u petak, 21. prosinca u 10 sati.

Novost je Adventa je i dječji doček Nove Godine uz zabavni program za koji će se pobrinuti Spartans Gym, te konfeti i dječji šampanjac točno u podne. Na dočeku Nove 2019. godine svirat će Dobre Vibracije. Dodajmo i kako klizalište ostaje otvoreno do 12. siječnja, cijena ulaznice je 10 kuna, a cijena najma klizaljki 10 kuna. (ib)

Otvoreno klizaliste u Krizevcima

Objavljuje Podravski list u Petak, 7. prosinca 2018.

FOTO I VIDEO: Dubravko Vutuc