FOTO I VIDEO Rukometašice Podravke usred Rumunjske gurale 15 tona težak autobus koji je zapeo u snijegu

Inače prema Rumunjskoj naše cure i stožer krenuli su u tri ujutro u noći na subotu


Autor: podravski.hr — 15.12.2018. / 21:47 Sport

Podravkašice guraju 15 tona težak autobus / Screenshot

Kad se male ruke slože, sve se može. Ovaj legendarni stih “još uvijek živi”, dokazale su to rukometašice Podravke Vegete koje su zapele usred snijegom okovane Rumunjske, gdje će u sljedećim danima igrati jaki međunarodni turnir. Kako autobus nije htio krenuti zbog visokog snijega, rukometašice su zasukale rukave i počele gurati ovu 15 tona tešku grdosiju. U tome su i uspjele, a pomogao je i trener Zlatko Saračević koji je odgrtao snijeg kako bi autobus lakše krenuo, a njegove igračice morale potrošiti manje snage.

– Nakon večere naše su cure umjesto večernjeg treninga morale pomoći našim vozačima da nastavimo put. Trener Zlatko Saračević odgrtao je snijeg dok su cure zajedno sa stožerom punom snagom izgurale iz snijega 15 tona težak autobus. Snažne naše djevojke odlično su odradile ovaj zadatak, a ovo je jedna od ledenih avantura koja će nam ostati u sjećanju – objavili su u klubu večeras na svojem fb profilu.

Inače prema Rumunjskoj naše cure i stožer krenuli su u tri ujutro u noći na subotu. Cijelim ih je putem, kažu, pratio snijeg i zastoji u prometu. Stigli su za vrijeme puta u jedan restoran u kojem su ručale, a nakon toga su nastavile put prema rumunjskom Brašovu.

– Od sutra kreću intenzivni treninzi, a nakon toga i tri teške pripremne utakmice – dodali su u klubu. (ib)

FOTO I VIDEO: Podravka Vegeta

Nakon večere naše su cure umjesto večernjeg treninga morale pomoći našim vozačima da nastavimo put. Trener Zlatko Saračević odgrtao je snijeg dok su cure zajedno sa stožerom punom snagom izgurale iz snijega 15 tona težak autobus. Snažne naše djevojke odlično su odradile ovaj zadatak, a ovo je jedna od ledenih avantura koja će nam ostati u sjećanju.

Objavljuje Rukometni klub Podravka Vegeta u Subota, 15. prosinca 2018.

Podravkašice i stožer na ručku u rumunjskom Temišvaru / RK Podravka