Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/podravsk/public_html/wp-config.php:1) in /home/podravsk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
FOTO Je li vam se ikad dogodilo da zaključate automobil, a da vam ključ ostane unutra? Ovome gospodinu je… › podravski.hr

FOTO Je li vam se ikad dogodilo da zaključate automobil, a da vam ključ ostane unutra? Ovome gospodinu je…

Kad je shvatio da mu ključ nije u džepu, bilo je već kasno


Autor: podravski.hr — 26.04.2018. / 14:18 Stil

Pokušaj da se žicom s omčom podigne gumb s unutrašnje strane vrata

Je li vam se ikad dogodilo da zaključate automobil, a ključ ostavite u vozilu? Upravo u toj neugodnoj situaciji našao se jučer gospodin, vlasnik golfa, u mjestu Molve kod Đurđevca.
Stigavši na odredište, pritisnuo je gumb za zaključavanje na unutrašnjoj strani vrata, zalupio njima i krenuo dalje. Kad je shvatio da mu ključ nije u džepu, bilo je već kasno. I što sad, pomislio je nezadovoljno.
Sreća u nezgodi bio je topao proljetni dan, zbog čega je prozor na suvozačevima vratima bio lagano spušten. Taman toliko da se kroz par centimetara procjepa ugura žica koju su on i pomagač u međuvremenu uspjeli nabaviti.
Napravili su omču i dali se na posao. Pokušavali su i pokušavali, ali ne znamo jesu li na koncu uspjeli. Otišli smo za svojim poslom.

FOTO: DUBRAVKO VUTUC