FOTO/KOBNO RASKRIŽJE Žena jutros ozlijeđena u novom teškom sudaru na koprivničkoj obilaznici

Rekao je da je vozio 'stotku', možeš mislit kako je vozio toliko. Sve pokazuje na drugačije. Samo da mi je kćerki dobro - rekao je zabrinut otac ozlijeđene vozačice


Autor: podravski.hr — 07.03.2018. / 10:13 Crna kronika

U prometnoj nesreći jedna je osoba ozlijeđena

Na koprivničkoj obilaznici upravo se dogodila teža prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena vozačica renault clia iz Koprivnice. Na njezin je automobil, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine tijekom vožnje u slijedu, naletjela je mazda njemačkih registracijskih oznaka kojom je upravljao mladić iz Koprivnice.

Mazda je naletjela na stražnji kraj automobila vozačice. Nesretnica je vrlo brzo vozilom Hitne pomoći prebačena u koprivničku Opću bolnicu. U trenutku nastanka teksta ozljede joj službeno nisu bile okarakterizirane. Na mjestu nesreće zatekli smo oca vozačice.

– Živimo blizu, na staroj cesti prema Štaglincu. Koga će drugoga pozvati ako ne mene, svojeg oca. Kako živim pored magistrale, iz prve ruke mogu reći kakve brzine automobili ovdje razvijaju. Rekao je da je vozio ‘stotku’, možeš mislit kako je vozio toliko. Sve pokazuje na drugačije. Samo da mi je kćerki dobro – rekao je zabrinut otac ozlijeđene vozačice. Promet koprivničkom zaobilaznicom odvija se normalno uz povremenu regulaciju prometne policije. (ke)

 

Liječnici su brzo pružili pomoć ozlijeđenoj ženi

 

U nezgodi je sudjelovalo i vozilo stranih registracija

 

Prevezena je u koprivničku Opću bolnicu